Nu är vi på väg mot Stockholm och jag har ...

Nu är vi på väg mot Stockholm och jag har redan fått första födelsedagpresenten. Ett nintendo wii av världens bästa Tobias. Tack min älskade baby, du är bäst.


SEMESTER!!!

Nu har jag semester och jag har 30 lediga dagar framför mig!
Jag har dessutom en känsla av att sommaren 2010 kommer bli fantastisk på alla sätt och vis!

På måndag kommer mamma och stannar en vecka, därefter blir det Stockholm i dagarna tre, sen åker jag och Tobias till Norrland och stannar nästan en vecka. Efter det blir det Ludvika i några dagar innan vi åker till Småland 5 augusti och där ska vi se
Lars Winnerbäck med flera. De där flera är bland annat Ane Brun, Laleh och min absoluta storfavorit Melissa Horn. Jag längtar som en tok till detta och vi ska gå med det bästa sällskapet, nämligen herr och fru Karlsson. :) Vi stannar i Småland i lite mer än en vecka innan vi ska till Varberg på ett par kompisars bröllop. Sen var ledigheten slut och jag ska ta körkort! Det ser jag också framemot, med skräckblandad förtjusning.

Nu idag på min första lediga dag ska jag till stan och köpa nya sommarblommor till altanen och framsidan, har varit lite seg med det där detta året men nu får vi Stockholmsbesök imorgon och då vill man ju att det ska se fint ut!

Hoppas ni har det bra om ni nu är lediga eller om ni jobbar!

Hallå i värmen!

12 juli och värmen ser ut att hålla i sig ett bra tag till!
Det är såå skönt att det är varmt på dagarna men jag skulle inte tacka nej till lite kyligare nätter!

Bara 16 arbetstimmar kvar sen får jag 4 och en halv vecka ledigt.
Åhhhh, det ska bli så skönt!
På måndag kommer mamma och vi har väl inte inga speciella planer. Mest pyssla i trädgården och ta en tur på stan nån dag kanske.
Sen blir det STOCKHOLM! Som jag ser framemot det. Ska bli så roligt att åka iväg alla i min familj. Alla tolv. :)


Nu ska jag vara världens bästa flickvän och göra i ordning ett fotbad åt min kära sambo.


1 juli

1 juli. Världens bästa månad och det är alltid mycket som händer! Dessutom har jag och T varit tillsammans i 4 år och 3 månader idag.

Imorgon jobbar jag bara till lunch och sen tar jag buss/tåg till Arlanda och möter upp min älskling som har varit i Brasilien sen i söndags. Har inte hört hans röst på fem dagar nu. Saknar honom väldigt mycket, nästan lite för mycket.
På lördag blir det Värnamo och Becca och Kalles 30-årsfest! Det ska bli sååå roligt att träffa dom igen. Kalle har jag inte träffat sen jag var i 9-10 årsåldern. Alltså ett tag sen. :)
På söndag blir det kalas för Vilmis.
På måndag blir det Ludvika igen. Skönt med en dag ledigt!!!
Kul när det händer något för denna veckan kan bara beskrivas med ett ord. Ensamhet.

Alldeles tomt i huset, ingen man kan prata med innan man somnar, ingen som är där när man vaknar, ingen som får mig att skratta, ingen som kan mysa med, inga fötter att killa. ;)
Jag saknar dig baby!



Nu ska jag hänga upp den sista tvätten!