Länktips

Om ni vill se världens underbaraste och sötaste ungar måste ni gå in här.
På onsdag kommer vi ner och stannar till söndag och det ska bli såååå kul. Längtar efter alla kids fast jag träffade alla förrförra veckan. ;)
Ska hinnas med lite familydinner, barndop och massa bus. :)


Nu ska jag äta frukost innan föreläsningen börjar.

Hoppas ni får en bra dag!
Puss!


Kommentarer
Postat av: katta

vad söt du är :)
Nej det var en jobbig kväll igår, ingen ovanligt för mig men trist att sånt ska hända..påverkar ju nästa dag också :( men ska ut i friska luften snart! Allt bra med dig då?

Postat av: Katta

gud vad skönt att få komma hem till familjen...jag längtar så jävla mkt efter min! Jo dem bor i sthlm..blir väldigt ensamt ibland...skulle inte klara mig här i umeå utan min pojkvän!

ska du fira valborg? :D

2008-04-28 @ 21:41:45
URL: http://kattaskrypin.blogspot.com
Postat av: Jess

God morgon!
Solen skiner och himlen är blå, gud så gott! Hoppas det blir fint väder i helgen. Idag ska vi dramatisera några vårsånger för barnen på förskolan, det brukar uppskattas:)

2008-04-29 @ 08:27:25
Postat av: Nadja

Åh va jobbigt med bud i en vecka! Började de under utgångspriset då? Mäklaren ringde mig precis och det har nu varit två visningar och inga bud har kommit in än!! =)) *yey* SÅ nu väntar jag på att banken ska ringa mig och säga att de är grönt för oss att
börja bjuda på huset!

2008-04-29 @ 10:50:34
URL: http://sweetladysoul.blogg.se
Postat av: Nadja

Här är de jag som kommer få stå på med allt som vi göra i våra liv haha..jag är den som är påläst och vet mest av oss två så de faller på mig ;-)

Det enda vi behöver göra inuti är att måla/tapetsera, lägga nytt golv i hallen samt i trapporna (matta som är gammal som börjar släppa i hörn) och så måste vi ta bort tapet på alla garderober och måla om där. Några takpannor är trasiga som måste bytas och så ska vi öppna upp me lite mer ventilation på vinden sen är vi klara =)

2008-04-29 @ 12:51:11
URL: http://sweetladysoul.blogg.se
Postat av: Nadja

Ja precis, luftvärmepump och braskamin och så är de installerat fjärrvämre förra året så varmvatten och värme i huset är på jämn nivå året runt =))

2008-04-29 @ 13:06:22
URL: http://sweetladysoul.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback