Bakissöndag

Herreguuud vilken kväll det blev igår. Jag, Tobias, Hanna o David satt här hemma först och sjöng singstar, spelade spel, åt mat och chips. Det var superkul. :) Sen gick vi vidare till Silverdollar...inte det bästa stället. Så vi gick till Elektra istället. Där var det sååååå kul. Längesen jag släppte loss så, tror till och med jag tog över "stången". Haha. Jisses.
Ajaa. jag känner ändå inte så många mer än Hanna, David, Anna och Anton i Ludvika så skitsamma.:P

Idag känns det inte riktigt lika roligt. :) Fast som vanligt blir jag inte så bakis....om man jämför med vissa andra människor..hmmm. Inga namn nämnda med just nu så ligger den personen och äter chips i soffan.

Men det är klaaart, jag älskar ju honom ändå. Always have, always will.

Nähä. Tvätten och älskling väntar på min uppmärksamhet.

/M

Hemhemma

Är inte hemhemma just nu utan hos syrran i Vaggeryd. Har nattat Linus så nu sussar han gott.
Har varit hemma i Värnamo denna veckan för att Tobias åkte till Kanada i måndags. O så roligt är det faktiskt inte i Ludvika så man vill vara hemma själv en heeel vecka. :)
Men nu saknar jag honom så sjukt mycket. Men imorron så får jag ju äntligen se honom igen.

I helgen blir det julklappshandling med älsklingen på Kupolen.  Skoj skoj.
Fast nån julklapp till baby får allt vänta...kan man ju inte köpa när han är med. :)


Ahh. Inget vettigt inlägg egentligen. Men men.


Love you T!


Mina favoritpojkar

            


Det här är definitivt mina favoritpojkar. Min älskade Tobias o världens underbaraste Linus. (Okeeej, tog med mig själv också, men enbart för att jag är nöjd med den bilden, haha) Dessutom älskar dom ju att leka med varandra. Förrförra gången vi var nere i Värnamo så hade vi hand om Linus hela helgen. På fredagen sa vi till Linus att vi skulle åka hem till mormor och sova och han gick direkt och tog på sig jackan. Gullgos. När vi på lördagen hade varit där och ätit sa vi samma sak och Linus gjorde samma sak. :) Längtar så mycket efter honom och alla andra syskonbarn nu. Tur att man ska åka hem på tisdag och mysa med dom. Men självklart kommer jag sakna Tobias nåt så fruktansvärt mycket.
Är ju van vid att träffa honom varje dag. Lika bra att vänja sig nu eftersom han kommer ge sig ut på resande fot igen under några veckor. Skönt att han kommer hem på helgerna i alla fall.
Just i kväll är han iväg med jobbet för att bli avfirad. Sista dagen på jobbet imorron. Så nu slipper stackarn jobba dubbelt. Är så stolt över min älskling. Han är nu projektledare för ett globalt projekt, så det blir mycket flyg hit och dit över heeeela världen.
Det är min baby det. ;)

Pink

Wohooooo. I lördags var jag, Anna och Helen på Pink på Hovet. Alltså herregud va bra hon är. Helt sjukt. Hade lyssnat på hennes senaste skiva riktigt mycket innan o nu efteråt är den nästan bättre. :)
Vilken show dessutom. Hon är definitivt inte vig som ett kylskåp iaf. ;)




Efter konserten mötte vi upp pojkarna på nåt uteställe i Sthlm, skojskoj!!!
Tobias bästa kompis Macke rockade loss på dansgolvet med sina moves. Ibland kan man bara stanna upp och stå o titta på honom. Han är riktigt rolig den där mannen. :D