Stackarn

Igår morse väckte Tobias mig av att han hade så ont i sitt vänstra öga. Jag gick upp för att kolla hur det såg ut och det fanns inget vitt i ögat utan det var bara rött och väldigt svullet.
Han trodde att det var tvål som han hade fått in i ögat och han sköljde ögat flera gånger utan att det blev bra.
I alla fall, han är otroligt envis den där Tobias och han vägrade gå till vårdcentralen.
Han messade på dagen och sa att det hade blivit bättre. Men på kvällen innan han skulle gå hem ringde han och sa att det gjorde ont i ögat igen.
Jag ringde sjukvårdsupplysningen och efter två samtal dit bestämde vi oss för att åka till akuten för att vara på den säkra sidan.
Där satt vi först en timme och väntade, sen fick han komma in till läkaren som bedövade ögat och enligt Tobias hade läkaren stoppat in en tops i ögat för att få ut skärp om det nu var det som gjorde att han var svullen och röd. Huuu, det låter så äckligt. Tops bakom ögonlocket liksom.
Men läkaren hittade inget skräp och sa att det förmodligen var en ögoninflammation och han fick med sig ögondroppar hem.

Tobias tyckte sååå synd om sig själv när vi cyklade hem. Han sa att nu har han varit med om två stora operationer, den första när han tog bort några födelsemärken på vårdcentralen och så nu då.
Haha. Han frågade till och med om han inte skulle få en present nu när han var nyopererad. Hahaha.
Det är Tobias det. ;)

Älskar dig fast du kan vara sjukt knäpp ibland. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback